Fri fragt til pakkeshop v/køb over 499,-

Gælder op til 70x100 - INFO

Jespers makeover i soveværelset.

Jespers makeover i soveværelset.

Bliv inspireret af Jespers flotte makeover til også at skabe ro og balance i din soveværelse.

PROJEKT: MIT SOVEVÆRELSE

Hej, mit navn er Jesper, og jeg vil gerne fortælle om mit nye soveværelseprojekt, hvor jeg har brugt rammer i birk fra Hennetec.

Først lidt om mig
· Jeg er 29 år gammel og bor i Aarhus
· Deler fashion og interiør inspiration på min Instagramprofil (+53K følgere)
· Arbejder til daglig som Social Campaign Manager, hvor jeg hjælper mode og boligbrands med deres annoncering på de sociale medier.
· Kåret som landets 3. bedst klædte læser i Euroman

Makeover projektet
Min interesse for bolig og interiør er egentlig ret ny, men jeg har altid godt kunne lide indretning.

Mit soveværelse har faktisk altid været ret kedeligt, hvor der egentlig bare har stået min seng samt et sengebord med tilhørende 2 tøjstativer. Med min nye stærke interesse indenfor dette område fik jeg pludselig lyst til at give hele mit soveværelse en stor makeover.

Jeg er blevet inspireret igennem diverse boligmagasiner, influencers på Instagram m.m. til at komme i tanke om dette projekt. Efter at have set utallige artikler m.m. igennem fandt jeg ud af, at jeg rigtig godt kunne lide farven beige/sand som giver et ret simpelt og stilet udtryk.

Til dette projekt skulle jeg bruge nogle rammer/plakater, en gulvlampe, en vase med tørret pampasgræs, en bænk, et sengebord, beige puder samt et beige sengetæppe. Alle elementerne indeholder en form for farve der matcher resten af stilen.

Det tog noget tid at finde alle elementerne, da jeg ville have at farverne skulle spille perfekt sammen, men nu hvor alt er fundet og samlet er jeg mere end tilfreds med det samlede look. Opslaget har også fået en fantastisk modtagelse på Instagram.

Mine rammer er fra Hennetec, hvor jeg fik hjælp og blev guidet til hvilke rammer jeg skulle bruge til mit projekt. Jeg er rigtig glad for valget og kvaliteten og designet sidder lige i skabet, så det gør hele min oplevelse helt perfekt. Jeg har brugt rammer i birk i str. 70x100, 50x70 og 30x40 cm.

Jeg håber at jeg med denne artikel har kunne give inspiration til nogle af jer derude i forhold til jeres eget soveværelse.

- Jesper Søndergård Krogh
Menswear & fashion influencer