Fri fragt til pakkeshop v/køb over 499,- INFO

Nyheder og Inspiration

 1. Stærke budskaber der sniger sig ind på os

  Det trykte ordDer findes ganske få sætninger der er alment gyldige. En af dem er denne på plakaten her. Vi kan nemlig ikke ændre fortiden, men vores fremtid kan ødelægges af bekymringer om nutiden. Det kan ihvertfald være svært at benægte et sådant "statement". Budskabet bliver således en god reminder til, at huske og lade ...
 2. Få dit kvadratiske liv op at hænge på væggen

  Nu kan du nyde dine bedste billeder, også når du er offline.

  ...
 3. Skab ekstra fokus på dit unikke billede

  Se her: hvis du sætter flere passepartouts i én ramme kan du skabe en fed 3d effekt, der vil give dit billede et ekstra pift.

  ...
 4. Udstil dit Lego

  Vil du også gøre lidt ekstra ud af dine Legofigurer? Så få dem indrammet i en smuk og tidløs ramme, der kan laves i netop den størrelse du ønsker.

  ...
 5. Jespers makeover i soveværelset.

  Bliv inspireret af Jespers flotte makeover til også at skabe ro og balance i din soveværelse.

  ...
 6. Skal du give en gave som nok ender med at være penge ?

  Skal du give en gave som nok ender med at være penge ?Kontanter er efterhånden et sjældent syn. Men lige præcis når det gælder gaver, er pengesedlerne stadig vigtige. Mange ønsker sig nemlig penge i gave til deres fødselsdage, konfirmation, bryllup og mange flere festlige begivenheder. De skal selvfølgelig komme i form af en indpakket ...
 7. Kan man ikke godt hænge billeder op på badeværelset?

  Vi synes: Jo da !. Vi ville blot vælge alurammer istedet for træ.... Ligesom i alle rum i vores bolig, vil vi gerne være personlige og ikke mindst se på ting der gør os glade og i godt humør. Så hvorfor ikke hænge smukke billeder op på badeværelset?.   ...
 8. Skøn inspiration til det festlige indslag

  Her kommer nogle personlige og kreative indslag som erstatning for, eller supplement til en tale.

  ...
 9. Guide og viden om rammer i specialmål

      RAMMEMÅL Målet som angives er "glasmål", dvs. du skal bare angive dit emnes størrelse (fx. mål på foto eller plakat) somhøjden og bredden i cm - gerne med decimaler hvis det ønskes (fx. 43,5 x 22,5 cm). Den færdige ramme vil således være lidt større end det angivne mål, da selve rammebredden går ud over glassetog for...
 10. Konfirmation Og Fest, Giv En Gave Der Kan Gemmes

  Konfirmationerne står for døren, nu hvor efteråret trænger sig ind på os, i Coronakrisens skygge. Endeligt kommer dagen hvor den hvide kjole og jakkesættet skal på og talen holdes. B åde konfirmanden og brudeparret venter i spænding.  Samtidig er der masser af runde fødselsdage og andre mærkedage som skal fejres Se vores ...

Varer 11-20 af 31

Vis pr side